Jaboozine 01

 

Pošlji priporočilo prijatelju

Dobro dene, če delimo zanimive stvari še z nekom. Tako lahko pošljete prijateljem ali znancem priporočilo za spletno stran www.udobje.com/jaboozabavisce.
Vse kar je potrebno, je vpisati naslov elektronske pošte tistega, komur jo želite poslati in vaše ime, da bo prejemnik vedel, kdo mu jo pošilja.
Vsebino priporočila za spletno stran smo sicer že napisali, vendar jo lahko seveda povsem spremenite.
Če pa želite poslati priporočilo več kot eni osebi, ločite posamezne elektronske naslove z vejico.

Vaše ime:

Vaš elektronski naslov:

Naslov sporočila:


Sporočilo:

Lep pozdrav !

 

Pošiljam ti povezavo do spletne strani  www.udobje.com/jaboozabavisce/ , za katero mislim, da je zares vredna ogleda.  To je stran z verjetno najbolj udobnimi sedežnimi vrečami Jabooz. Gre za stole polnjene s stiropornim granulatom, ki se enakomerno razporedi pod težo telesa. Prav to jih naredi presenetljivo udobne.

Poleg vsega imajo sedaj novo stran imenovano Jaboozabavišče, ker vsakih 30 dni poteka Udobna nagradna igra, kjer podarijo veliko sedežno vrečo Sitting Bull v vrednosti 149 EUR. To počnejo že od leta 2002. Vsak mesec!

Novost je nagradni natečaj Poslikaj Jaboozerja, kjer podarijo nagrade vsak mesec, na koncu pa bodo podarili Sony TV v vrednosti 1.000 eur. Slike Jaboozerjev so pa nore, je treba videti.

In nazadnje so začeli z izdajanjem spletne revije Jaboozine, ki je polna življenja.

 

Uživaj!Pošlji na elektronski naslov prijatelja(-ice): (Več e-mail naslovov loči z vejico)


Pošlji
Prekliči